Menu sezonowe
PRZYSTAWKI
-
PATE’ DI FEGATINI DI POLLO AL BRANDY INVECCHIATO XO
Pasztet z wątróbki z kurczaka i brandy XO
27zł
PIERWSZE DANIA
-
RISOTTO DI PISELLI E PARMIGIANO ‘RISI E BISI’
Risotto z groszkiem zielonym i parmezanem
36zł -
GNOCCHETTI CON SPINACI E GORGONZOLA
Gnocchetti ze szpinakiem i serem gorgonzola
34zł
DRUGIE DANIA
-
SALTINBOCCA ALLA ROMANA CON PATATE AL FORNO
Kotlet cielęcy z szałwią i szynką parmeńską z pieczonymi ziemniakami
53 zł
SAŁATKA
-
INSALATA MISTA CON FRUTTA DI STAGIONE, SALMONE ALLA PIASTRA, MANDORLE TOSTATE CON CREMA DI BALSAMICO AL MANGO
Mix sałat z sezonowymi owocami, grillowany łosoś, prażone migdały z balsamicznym kremem mango
25 zł
ZUPA
-
PASTA E FAGIOLI ALLA VENEZIANA
Zupa z fasoli po Wenecku z makaronem
16 zł
DESERY
-
CROSTATA DI MELE, MIELE E NOCI
Tarta jabłkowa z miodem i orzechami włoskimi
20zł